Cat-Ness Kattentrimsalon

 

Life without cats is no Life
Algemene voorwaarden

 

Behandelingen vinden alleen op afspraak plaats.

Katten worden in hun eigen reismandjes gebracht. Ik adviseer een eigen dekentje mee te nemen met hun eigen geur omdat dit rust en welzijn bevorderd.

De katten dienen vrij te zijn van parasieten. Worden er vlooien aangetroffen dan staat hier een toeslag van � 7,50 voor in verband met extra ontsmetting.
Indien u wenst kunt u aanwezig zijn bij de behandeling. Soms kan ik het advies geven dat ik de kat alleen behandel als dit in het welzijn is van de kat.

Betaling bij trimmen aan huis is per contant, bij de dierenarts kunt u eventueel pinnen.

Kattentrimsalon Cat-Ness kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor het onstaan van verwonding, ziekte, diefstal of overlijden van uw dier.

Bij ernstig verklitte en of vervilte vachten is Kattentrimsalon Cat-Ness niet verantwoordelijk voor de huidtoestand eronder en vervolgens het risico wat kan ontstaan tijdens het scheren. Ik werk uiterst voorzichtig maar ernstige verviltingen verwijderen kunnen risico's inhouden.

Wanneer de vacht in ernstige staat is, dat wil zeggen verklit is of ernstig vervilt is, wordt hier een toeslag voor gerekend a � 7,50 eur. Als de behandeling hierdoor erg lang duurt, kan ik het advies geven in een vervolg afspraak de behandeling te continueren indien dit het welzijn van uw kat bevorderd.

Gemaakte afspraken tot stand gekomen mondeling dan wel telefonisch, schriftelijk, per email of via sociale media zijn 100% bindend wanneer een datum en een tijd zijn afgesproken.

Als u de afspraak wilt verzetten geef dit dan tijdig aan. De trimster reserveert specifiek de tijden en zal daardoor andere klanten niet kunnen aannemen.

Cat-Ness hanteert de volgende annuleringsvoorwaarden: tot 36 uur van te voren geen betalingsverplichting. Annuleringen 35 tot 24 uur van te voren leidt tot een betalingsverplichting van 25% van de te betalen prijs voor de afgesproken behandeling. Annuleringen of een no-show leidt tot een betalingsverplichting van 100% van de te betalen prijs voor de afgesproken behandeling.

De garantie is op de geleverde dienst van toepassing en kan bij ondeugdelijk werk op een gratis behandeling worden gereclameerd.

BELANGRIJK: tref ik schimmel aan op uw kat, behandel ik deze niet u bent dan wel de kosten van de afspraak 100% kwijt aangezien schimmel enorm besmettelijk is! U dient dan direct naar uw dierenarts te gaan om behandeling te starten.

En bij vlooien wordt er ook 5 eur in rekening gebracht ivm behandelen van mijn spullen!